AMORE MIO BERGEN OP ZOOM

AMORE MIO BERGEN OP ZOOM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amore Mio Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:58 Altijd goede pizza’s en komen goed warm aan, snelle bezorging.
30 jul 2022 om 19:27 Het eten was heerlijk, het was alleen vandaag erg druk. Heb wel 3 x excuus gehad wat ik erg netjes vond.
29 jul 2022 om 9:37 Het duurde langer dan normaal voordat we het eten hadden. Helaas was de tournedos flink doorbakken.
28 jul 2022 om 20:26 1,5 uur gewacht en lauwe pizza's ontvangen. Nooit meer!
23 jul 2022 om 13:37 Eten was goed warm, erg vriendelijke bezorger. Vond alleen het eten een beetje flauw van smaak, wel gemaakt met verse producten .
17 jul 2022 om 19:34 De pasta was prima vandaar nog 2 sterren maar de pizza was een ontzettende teleurstelling! Geen italiaanse pizza zoals je zou vermoeden maar een dikke slappe bodem, en veel te veel PLAKKEN(?!) kaas. Het geheel smaakte meer als tosti dan als pizza..
3 jul 2022 om 19:17 Pizza was missing some ingredients that were ordered.
3 jul 2022 om 8:15 Beetje jammer dat je zoveel bezorgkosten moet betalen voor in dezelfde stad en dat je perse voor een bepaald bedrag moet bestellen. Ik moet perse 2 maaltijden bestellen met drinken voordat ik aan het bedrag ben. Dat vind ik eigenlijk onzin.
2 jul 2022 om 13:59 Lasagna niet lekker en door elkaar in de bak
27 jun 2022 om 11:49 Uitstekend eten waren alleen op 2 pizza’s de e tra ananas vergeten.
26 jun 2022 om 21:09 Lekker gegeten. Supersnelle bezorging
24 jun 2022 om 0:28 Eten was weer super en ruim optijd